Productgegevens

Hoofdstof: % 65 Polyester % 35 Katoen, 245 g/m²
Versterkte stof: % 100 polyamide
Stretch delen: % 90 Polyester % 10 Elastaan
Water- en olieafstotende afwerking
Ultrastretchstof op knieën (360°), taille en kruis
Versterkte manchet
% 100 polyamide CORDURA® versterkte kniebeschermerzakken
Versterkt met CORDURA® zakken
Verstelbare tailleband
2 afneembare cargozakken
1 open en 1 klep achterzakken
Beenzakken; Hamerhouder, Penhouder, Zak voor hobbymes, Liniaalzak, Klepzak voor mobiele telefoon
Verstelbare ID-kaarthouder

Bitco Donau heeft een perfect ontwerp van verstelbare onderdelen, afkomstig van Bitco-ontwerpers om uw werk gemakkelijker te maken.

Dankzij de ultraflexibele stof op kruis, taille en knieën (360°) vergroot het je mobiliteit maximaal. Dankzij de water- en olieafstotende afwerking kunnen vloeistoffen de stof niet vasthouden en naar beneden glijden. Hierdoor kun je comfortabeler werken in regenachtige of natte omgevingen.

 

Hoofdstof 65% Polyester 35% Katoen heeft een water- en olieafstotende afwerking, zodat eenvoudige vloeistoffen niet op de broek kunnen blijven zitten. Deze eigenschap voorkomt dat je nat wordt en tegelijkertijd wordt de levensduur van je broek, die aan minder vloeistof wordt blootgesteld, verlengd.

 

90% Polyester, 10% Elastaan, beschikbaar in ultraflexibele delen, beenkruis, tailleband en kniestukken (360°). Deze ultra-stretch stof op de bewegingspunten geeft je volledige bewegingsvrijheid.

 

100% Polyamide CORDURA®, water- en olieafstotende versterkingsstof in kniezakken, zomen, zakken, zakflappen en slijtagepunten. Zo voorkomen extreem duurzame kritische punten dat je broek in korte tijd slijt of scheurt.

 

Dankzij het elastische deel op de tailleband van de broek kun je je taille aan de binnenkant verstellen. De zakken voor het gereedschap dat je nodig hebt bij je werk zijn slim ontworpen en hebben de juiste afmetingen!

 

2 zijzakken, 2 afneembare voorzakken en 2 extra zakken en vakken, een open en een open rits op de voorzakken, 1 open en 1 achterzak met klep, dijbeenzakken op beide benen, potloodzakje, messenzakje, duimstokzakje, klep voor telefoon, afneembare ID-kaarthouder. Dit zijn de tassen waarmee je overal goed en ergonomisch kunt werken.

Materiaal

De hoofdstof van de Bitco-werkbroek is gemaakt van een mix van 65% polyester en 35% katoen, wat zorgt voor een perfecte balans tussen duurzaamheid en comfort. De stof is gecoat met een water- en olieafstotende finish, waardoor eenvoudige vloeistoffen niet aan de stof kunnen blijven plakken en gemakkelijk naar beneden glijden. De kniezakken, zomen, zakken, zakflappen en slijtagepunten zijn versterkt met 100% polyamide CORDURA®-stof, die water- en olieafstotend en extreem duurzaam is. De ultraflexibele delen, waaronder het beenkruis, de tailleband en de kniestukken, zijn gemaakt van 90% polyester en 10% elastaan, voor volledige bewegingsvrijheid.

ontwerp

Het ontwerp van de Bitco werkbroek is gericht op maximaal comfort en praktische bruikbaarheid. De broek heeft een elastisch deel op de tailleband waarmee je de taille aan de binnenkant kunt verstellen voor een perfecte pasvorm. De zakken voor het gereedschap dat je nodig hebt bij je werk zijn slim ontworpen en hebben de juiste afmetingen. Er zijn twee zijzakken, twee afneembare voorzakken, twee extra zakken en compartimenten (een open en een met een open rits op de voorzakken), een open en een achterzak met klep, dijbeenzakken op beide benen, een potloodzak, een messenzak, een duimstokzak, een klep voor de telefoon en een afneembare ID-kaarthouder. Met deze zakken kun je al je essentiële tools op een comfortabele en ergonomische manier bij je dragen.

gebruik

Bitco werkbroeken zijn ideaal voor professionals die in verschillende sectoren werken, zoals de bouw, productie en onderhoud. Dankzij de ultraflexibele stof op kruis, taille en knieën (360°) biedt deze broek maximale mobiliteit voor de drager. De water- en olieafstotende afwerking van de stof voorkomt dat je nat wordt in regenachtige of natte omgevingen, waardoor de broek geschikt is voor buitenwerk.

Productverzorging

Wassen

Bitco Donau moet voorzichtig gewassen worden vanwege de water- en olieafstotende afwerking van de stof. Als merk van Bitco moet het op de normale 30° worden gewassen of met de hand. Het product mag nooit op een hoge temperatuur of op een hoog programma worden gewassen. Een verkeerde wasmethode kan leiden tot verlies van producteigenschappen of schade aan de coating van knopen, D-ringen en drukknopen.

  • Het kan met de hand gewassen worden of met een normaal programma op 30 graden!
  • Er wordt geen droger gebruikt na het wassen

 

Strijken

Het product mag na het wassen niet in de droogtrommel. Product De bloem moet goed worden opgehangen en laten drogen. Matig strijken na het drogen herstelt de water- en olieafstotendheid. Ondertussen moet het strijkijzer niet te lang op het product blijven en snel strijken. Het helpt de water- en olieafstotende finish te activeren bij producten met een gemiddelde temperatuur.

  • Het is snel gestreken en daarna afgekoeld.

Maatselectie

De Bitco Donau werkbroek, die gemaakt is volgens de heren snit, gebruikt één maat voor de binnenbeenlengte, net als alle andere Bitco broeken, en deze lengte is 81 cm. Er is één maattabel voor alle Bitco werkbroeken en gebruikers wordt ten zeerste aangeraden deze tabel te raadplegen voordat ze een aankoop doen.

 

De juiste maat kiezen is belangrijk voor het gebruik van het product omdat het de gezondheid van je lichaam beschermt. Te grote of te kleine broeken veroorzaken problemen bij het gebruik en zorgen voor meer druk en spanning op de stof en naden dan verwacht en op verkeerde plaatsen, waardoor scheuren en breuken kunnen ontstaan.

 

Om de juiste maat te kiezen, moet je je tailleomtrek meten. Vergelijk de omtrek van het deel waar de broek op je taille zit met de maten in de maattabel. Kies de juiste maat rekening houdend met je gewichtsveranderingen op korte termijn. In dat geval haal je het maximale rendement uit je product.

Extra info

Verpakkingsgrootte: 30x 30×10 cm
Gewicht700 gr
Kleur: Grijs/Zwart
Stof-1: Polyester Katoen

Stof-2: 100% Polyamide

Stof-3: Polyester Elastaan
Wassen: 30° Standaardprogramma of handwas
Afdeling: Mannen/volwassenen

Extra info

Land van herkomst: Türkiye
Fabrikant: BAK INC.
Importeur: Bitco BE BV
Modelcode: BTC16

Certificering: Niet van toepassing

aanverwante producten

NL